Klifoth Home

Klifoth Home Åbningstider

Man-fre: 10.00 – 17-30

Lørdag: 10.00 – 13.00 (lørdagslukket fra maj til og med september)

Søndag: Lukket

Lukket påskelørdag samt ferielukket i uge 29-30-31

Butikken oser af livsstil. Vores stolthed er vort eget livsstils-sortiment med lamper, brugskunst, møbler og gaveartikler udvalgt af os selv på de store messer i Danmark og i udlandet. Flere gange årligt besøges disse messer for at vi konstant kan være på forkant med de sidste trends inden for boligudsmykning. Vi har derfor udvalgt en bred vifte af de toneangivende leverandører, hvor sortimentet fornys løbende. I vores butik er De altid velkommen til at ‘ose’ i fred og ro og til at bladre i vore mange kataloger til yderligere inspiration og eftertanke.

Når det drejer sig om lamper og skærme kan det være vanskeligt i butikken at vælge. Derfor låner vi gerne ’med hjem’ – mod gebyr, som refunderes – så man i ro og mag kan gøre sig sine overvejelser. Hos os findes ligeledes et meget stort udvalg af EL-artikler. Lige fra kaffemaskiner, elkedler, håndmixere til shavere og krøllejern og selvfølgelig mikro- og miniovne. Støvsugere kan vi også klare, hvor vi efter mange års erfaring har vore præferencer.

Læs eventuelt mere på El Salgs hjemmeside, hvor yderligere findes om lamper, små-el og hvidevarer. Hos os går man aldrig forgæves efter en støvsugerpose. Selvom vi ikke har solgt det pågældende mærke, kan vi altid skaffe poser – inden for en uge.

Hos Klifoth Home glæder os til at byde indenfor i Haslev – i ’smørhullet’ mellem Ringsted, Køge og Næstved.

Og tag bare din gamle lampe under armen. Så finder vi den helt rigtige skærm fra en af vore fem skærmleverandører. Hvis kaffemaskinen eller støvsugeren strejker er hjælpen tæt på. Vi har både vort eget reparationsværksted og en ny på lager. Vi er tilknyttet indkøbskæden www.el-salg.dk, som hver måned udsender en landsdækkende avis med nyheder og fordelagtige tilbud inden for hvidevarer og små-el.

 

Kontakt os