Klifoth – Din El-installatør i Haslev.

Solcelleanlæg VE-Installatør i Haslev

Drømmer du måske om solceller på dit hus i Haslev eller omegn?

Det kræver ikke nabohøring, MEN vær opmærksom på, at både din kommune og grundejerforening kan stille visse krav. Det er også værd at vide, at man ikke bare kan bestille nogle elementer og lægge dem på taget. Tagkonstruktionen skal være egnet både hvad angår bæreevne og retning. Nordvendt giver det ingen mening. Som godkendt VE-installatør (vedvarende energi) hjælper vi gerne, ikke kun med råd og vejledning, men selvfølgelig også med selve installationen.    

Læs mere

Sikkerhedsløsninger

Hos Klifoth A/S er vi eksperter i sikkerhedsløsninger både til privat og erhverv. Vi har mange års erfaring  i montering, installation og servicering af: TV- og videoovervågning Brand- og tyverisikring Adgangskontrol Kontakt os for at få en snak om hvordan vi sikrer dit hjem eller virksomhed bedst muligt.  

Læs mere

IT opgaver

Klifoth A/S i Haslev er din samarbejdspartner når det kommer til installation af netværks-løsninger og WiFi til  private og erhverv. Vi sørger for stabile løsninger til dit hjem eller virksomhed og rådgiver, installerer og servicerer på hele Sjælland. Kontakt os gerne uforpligtende og hør om muligheder.      

Læs mere

Varmepumper

EL-firmaet Klifoth tilbyder salg, opsætning samt vedligehold af varmepumper.

Overvejer du at få installeret en varmepumpe eller skal du have udskiftet den eksisterende, så er det vigtig med den rette rådgivning og ekspertise. En varmepumpe kan spare dig for mange penge på varmeregningen årligt, og så er den til og med god for miljøet. En varmepumpe har mange fordele: Et behageligt indeklima da varmepumpen renser luften via partikelfilter Høj effektivitet så du sparer penge på varmeregningen Mulighed for air-condition i sommermånederne Mulighed for affugtende funktion Miljøvenlig Hos Klifoth har vi mange års erfaring med salg, montering og vedligehold af varmepumper. Vi rådgiver gerne omkring hvilken varmepumpetype der passer bedst til dit hjem.    

Læs mere

EL-installation

Klifoth A/S har stor faglig ekspertise inden for alle typer af El-arbejde

Hos Klifoth er du altid garanteret dygtige og kompetente fagfolk der står klar til at udføre alt i El-arbejde og El-service. Vi servicerer kunder over hele Sjælland og udfører el-arbejde for både privatkunder og erhverv. Vi har mere end 3 generations erfaring og for os er vores arbejde er tillidssag. Elarbejde udført i en håndværksmæssig høj kvalitet, stabil service og en erfaren medarbejderstab har været og er stadig firmaets ledetråd. Dette afspejles såvel af kundekredsen, hvor samarbejdet med flere institutioner og virksomheder går langt tilbage, som af de arbejdsopgaver virksomheden gennem årene har påtaget sig. Det siger sig selv, at uden en troværdig prispolitik kombineret med langsigtede løsninger havde det ikke været muligt at […]

Læs mere

Energirådgivning

Klifoth A/S har mange års erfaring i at yde energirådgivning til både erhvervs- og privatkunder.

Vi kan ikke redde hele vor planet – men vi kan gøre meget i det små: Vi kan bruge lavenergipærer de steder, hvor lyset brænder meget – især i udvendige lamper Installere pærer med skumringsrelæ og/eller bevægelsessensor i udendørs lamper Bruge LED-pærer Installere varmepumper og spare både på pengepungen og miljøet Alle kan bidrage i det små: Vi lader jo heller ikke vandhanen løbe mens vi børster tænder ! Ved indgangen til 2017 er der indført helt nye regler for tilskud og afsat 25 mio over de næste tre år til dette energi-tiltag. Man kan spare helt op til 20.000 kr./ årligt på sin varmeregning. Men det forudsætter, at huset er velisoleret. Hidtil var […]

Læs mere

Hvidevare service

Klifoth A/S tilbyder reparation og service af hårde hvidevarer på eget værksted.

Strejker din vaskemaskine, køleskabet, støvsugeren eller andet, så er der heldigvis hjælp at hente hos Klifoth i Haslev. Vi har eget reparationsværksted, og alle vores medarbejdere har et højt fagligt niveau, så du kan trygt overlade dine hvidevarer i vore hænder. Ring endelig til os eller kom ned i butikken i Haslev og hør, hvad vi kan gøre for dig og dine hvidevarer.  

Læs mere

Restaureringsopgaver

Klifoth sætter en ære i at udføre renoveringer af kirker og fredede bygninger.

Hos Klifoth A/S har vi en forkærlighed for specielle opgaver som fx nænsom renovering af kirker og andre fredede bygninger. Vi har således udført større arbejder på de omkringliggende godsers hovedbygninger. Vi har bl.a. været behjælpelige med restaureringer af følgende kirker: Aversi, Teestrup, Kongsted, Haslev, Vallensved, Fuglebjerg, Ll.Heddinge, Freerslev, Tybjerg, Bråby og Gørslev. Restaureringen af lystslottet Turebyholm fra 1750 i samarbejde med arkitekt Bente Lange var et særlig interessant projekt, da bygningen hidtil kun havde været oplyst ved stearinlys. Bygningen er nu opdateret til vort  årtusind med EL, hvor alt rør- og ledningsarbejde er skjult! Senest har vi været medvirkende til restaureringen af kirkerne til både Herlufsholm og Bregentved. Både udfordrende og særdeles spændende opgaver.  Arbejder […]

Læs mere